•تعریف: هر ماده ای که در تولید، فرایند ، تیمار ، بسته بندی ، حمل و نقل و یا ذخیره سازی به غذا اضافه شود را جزء مواد افزودنی در نظر می گیرند. •مواد افزودنی به دو دسته کلی تقسیم می شوند: الف- افزودنیهای مستقیم (Direct) یاعمدی(Intentional additives): مواد شیمیایی که برای هدف خاص به غذا اضافه شده اند. این مواد تحت نظارت سختگیرانه دولتی هستند. ب: افزودنیهای غیر مستقیم یا تصادفی (Incidental additives ) یا آلودگی (Contamination): افزودنیهای غیر عمد .




تا دیر نشده خرید کن

پاورپوینت بررسی رابطه بین هوش هیجانی مدیران شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی و سبک تصمیم گیری آنها

مقاله در مورد فانوس دریایی اسکندریه یا آیینه های اسکندر

مقاله بررسي پيش تجربي سياهه مشاوره اي اوئيس سؤالهاي شماره 3 تا 45 در ميان دانشجويان

دانلود پاورپوینت قطعات پیش ساخته (3D PANEL) به صورت کامل

پاورپوینت حمل و نقل شهری مادرید

دانلود پاورپوینت تجهیز کارگاه 88 اسلاید

مقاله محيط پيدايش اسلام

افزودنیهای ,مواد ,، ,افزودنی ,غذا ,مستقیم ,دانلود پاورپوینت ,افزودنیهای غیر ,به غذا ,100 اسلاید ,غذا اضافه ,پاورپوینت افزودنیهای غذایی ,دانلود پاورپوینت افزودنیهای

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

گوشت سفید ، با ما بهترین باشید. rodbaz وبلاگ خبری آذرپست ContentPublic زندگیِ دور و بر ما ganjur بهترين آموزشگاه عکاسي ، دوره هاي آموزش عکاسي ایران فایل 98 سفـره خاتـون در پرانتز نودیجه آنلاین